Se spune ca limbile sunt vii, ca sunt intr-o continua schimbare. Cuvinte, fraze si concepte noi apar aproape zilnic. Este foarte dificil sa tii pasul cu acest proces vesnic in miscare. De aceea echipa noastra este formata din profesionisti specializati in diferite domenii de activitate, mereu la curent modificarile din limba, cu notiunile si intelesurile noi, pentru ca satisfactia lucrului bine facut este esentiala pentru noi.

Fiecare industrie foloseste o terminologie specifica, esentiala pentru activitatea de zi cu zi. Indiferent daca ne referim la un continut legal, financiar sau tehnic, utilizarea unei terminologii specifice este vitala pentru a reda intelesul corect in orice traducere.

Toti traducatorii biroului Unitrad lucreaza cu instrumente de tip CAT tools (Computer Aided Translation) pentru optimizarea procesului de traducere. Aceste programe eficientizeaza intregul proces de traducere, intrucat lucreaza ca  o baza de date care odata creata, pune la dispozitia traducatorului memorii de traducere, ii permite sa efectueze cautari de termeni si fraze, permitand astfel consistenta termenilor intr-o traducere si de asemenea, restrangand considerabil timpul efectiv necesar pentru efectuarea traducerii.

Beneficiind de profesionalismul, competenta si experienta traducatorilor sai, va asiguram servicii de traduceri autorizate de calitate intr-o gama variata de domenii:

 

Traduceri tehnice

Traduceri tehnice

Inginerie, mecanica, electronica, constructii, medicina: traducerile dvs. tehnice sunt tratate cu seriozitate de traducatori cu experienta.
Traduceri juridice

Traduceri juridice

Domeniul juridic este in sine un teritoriu “delicat”. Biroul Unitrad va ajuta cu traducerea profesionala a tuturor documentelor dvs. legale, respectand intotdeauna bugetul.
Traduceri financiare

Traduceri financiare

Ne adresam bancilor, firmelor de contabilitate si audit si tututor institutiilor financiare pentru traduceri economico-financiare de calitate si livrate in termen util.
Traduceri bancare

Traduceri bancare

Venim in sprijinul institutiilor bancare cu servicii de traduceri autorizate pentru o gama larga de documente/acte pentru inlesnirea comunicarii dintre diferiti operatori.
Traduceri medicale

Traduceri medicale

Profesionisti cu experienta in domeniul medical abordeaza traducerile dvs. cu maxima seriozitate asigurand intotdeauna rezultate optime.
Traduceri generale

Traduceri generale

Traduceri profesionale la preturi atractive pentru o gama variata de documente din domenii generale precum marketing, turism, resurse umane, etc.
Estimare Gratuita

Aveti un document de tradus si doriti sa aflati cat mai repede un pret final?

Nu ezitati si trimiteti-ne documentul dvs. pentru o estimare. Este gratuit, simplu si rapid!