Termene si conditii

Conditiile in care poate fi utilizat site-ul  www.unitrad.ro sunt stabilite  mai jos si accesand site-ul, acceptati implicit termenii si conditiile enumerate mai jos. , cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 

Drepturile utilizatorului

Vizitatorul site-ului are dreptul de a vizualiza parti din continutul acestuia, de a printa anuminte informatii in scopul folosirii acestora in scop personal si non comercial. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

 

Obligatiile utilizatorului

Accesand site-ul www.unitrad.ro , sunteti de acord sa respectati urmatoarele:

  • Utilizatorului nu ii este permisa, distribuirea, publicarea, copierea, transferul catre terte parti.
  • Incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate.
  • Aveti 18 ani si posibilitatea legala de a initia acte juridice.
  • Va asumati tranzactiile financiare efectuate in numele sau pentru dvs.
  • Nu veti folosi site-ul in scopuri frauduloase sau pentru a initia rezervari fictive.
  • Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

Anulari sau Modificari

Alkpro SRL are dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.De-asemenea poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului prin intoducere noilor  conditii si devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site .

Alkpro SRL nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica ,juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Livrare

Timpul de livrare pentru o traducere de 1-2 pagini este o zi. Pentru documente mai mari de 2 pagini se va comunica ulterior. Timpul exact de livrare va fi comunicat dupa examinarea documentului.

Returnare

Clientul este obligat sa notifice Alkpro SRL, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin email la adresa office@unitrad.ro in termen de maxim 1 zi calendaristice de la trimiterea comenzii. Orice cerere de retur dupa o perioada mai mare de 1 zi calendaristice de la receptia serviciilor este considerata expirata.

Limitarea raspunderii

Alkpro SRL nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, special.Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora.,noua ne revine  dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.